Disclaimer

Wij, als BIB verloskundigen, spannen ons in om de site actueel te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud verouderd, onvolledig en/of onjuist is. BIB verloskundigen sluit alle aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet bedoeld ter vervanging van een consult met een verloskundige.

BIB verloskundigen behoudt zich het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen. BIB verloskundigen heeft het auteursrecht op de informatie die op de website getoond wordt. Dit geldt zowel voor teksten als fotomateriaal. Het is niet toegestaan informatie te verspreiden of kopiƫren zonder schriftelijke toestemming van BIB verloskundigen. Dit geldt ook voor het logo van BIB verloskundigen.

Voor op de website opgenomen links naar derden kan BIB verloskundigen nooit aansprakelijkheid gesteld worden. BIB verloskundigen is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacybescherming van een derde partij.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Voor verdere vragen omtrent de website kun je contact opnemen via onze mail: info@bibverloskundigen.nl.