Tessa is ondertussen bevallen van een gezonde zoon Naud!

Ondertussen blijft het druk in de praktijk, Simone verwacht in december haar 2e kindje.

Valerie en Marieke zullen ons blijven ondersteunen voor de komende maanden. 

 

Tessa is zwanger!

Daarom kom je Marieke Verloop in onze praktijk tegen. Zij zal het verlof van Tessa gaan werken, in de maanden daarvoor zal zij ook af en toe aanwezig zijn. Hieronder een voorstelbriefje:

Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Marieke Verloop. Ik ben opgegroeid op het eiland Tholen en woon in Oud-Vossemeer. Van jongs af aan is het mijn droom om verloskundige te worden en in de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd.

Vanaf april 2018 ga ik bij BIB aan de slag als waarneemster.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en jullie een fijne begeleiding te bieden tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamperiode.

Hartelijke groeten,

Marieke

Marieke aangepast

Per heden hebben we een lactatiekundige in huis. Tessa is officeel IBCLC lactatiekundige, wat inhoudt dat je met al je borstvoedingsvragen bij Tessa terecht kan. Ook betekent dit dat de consulten vergoedt worden door je zorgverzekering, wanneer je hiervoor aanvullend verzekerd bent.

Ik ben Milou Renkens, 22 jaar oud en woon in Lanaken. Tijdens het laatste jaar van de middelbare school wist ik het zeker, ik wil verloskundige worden!! Inmiddels ben ik vierdejaars student aan de Verloskunde Academie Maastricht.

Vanaf 3 april tot en met 11 mei stage kom ik stage lopen bij verloskundigenpraktijk BIB. Tijdens deze stage werk ik er langzaam naar toe een zelfstandige verloskundige te worden. U kunt me tegen komen tijdens het spreekuur, de visites of bij de bevalling.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen begeleiden tijdens de komende weken en hoop veel te kunnen leren.

Mocht u het een probleem vinden dat ik erbij ben, mag u dit de verloskundige altijd laten weten.

Ik wens u een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraambed toe!

Hopelijk tot snel!

Groetjes Milou

Milou

Heb je een kinderwens? Dan ben je van harte welkom op ons spreekuur.  We nemen dan met jullie door hoe jullie zo gezond mogelijk de zwangerschap in kunnen stappen. Kijk hier voor meer informatie.