Waarneming en stagiaires

Waarneming
Tijdens vakanties, scholingsdagen of ziekte kan het zijn dat wij waarneming hebben geregeld in de praktijk. Het kan zijn dat je tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraamweek de waarneemster tegen komt. Valerie van Es is degene die ons team komt versterken.

IMG 0721

Stagiaires
Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de toekomstige verloskundigen. In onze praktijk begeleiden we regelmatig studenten die de opleiding tot verloskundige volgen. De stagiaires lopen bij alle werkzaamheden met ons mee en voeren werkzaamheden uit onder onze supervisie. Afhankelijk van het leerjaar werkt de student in meer of mindere mate zelfstandig. Wij zijn echter altijd aanwezig om het leerproces van de stagiaire in de gaten te houden. Wij vragen hiervoor begrip.

Mocht je het niet prettig vinden dat een stagiaire bij het spreekuur, je bevalling of in het kraambed aanwezig is, kun je dit vooraf aangeven bij je verloskundige. Wij houden daar dan rekening mee. Wij kondigen de komst van stagiaires in de wachtkamer aan via een welkomsbriefje.