Spoednummer niet bereikbaar 24 juni

In verband met de landelijke telefoonstoring is het dienstnummer / spoednummer niet bereikbaar. We zijn momenteel voor bevallingen en spoedvragen bereikbaar op: 06 - 81 94 15 41.

Simone is bevallen

Simone is opnieuw mama geworden, ditmaal van een dochter, haar naam is Lies.

Wij wensen Simone en Maikel van harte proficiat!

Hieronder nog een mooi plaatje om met jullie allen te delen:

IMG 20181231 WA0007

Tessa is bevallen en Simone is zwanger

Tessa is ondertussen bevallen van een gezonde zoon Naud!

Ondertussen blijft het druk in de praktijk, Simone verwacht in december haar 2e kindje.

Valerie en Marieke zullen ons blijven ondersteunen voor de komende maanden.

Tessa is zwanger! Zwangerschapswaarneming

Tessa is zwanger!

Daarom kom je Marieke Verloop in onze praktijk tegen. Zij zal het verlof van Tessa gaan werken, in de maanden daarvoor zal zij ook af en toe aanwezig zijn. Hieronder een voorstelbriefje:

Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Marieke Verloop. Ik ben opgegroeid op het eiland Tholen en woon in Oud-Vossemeer. Van jongs af aan is het mijn droom om verloskundige te worden en in de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd.

Vanaf april 2018 ga ik bij BIB aan de slag als waarneemster.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en jullie een fijne begeleiding te bieden tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamperiode.

Hartelijke groeten,

Marieke

Tessa heeft haar lactatiekundige opleiding afgerond!

Per heden hebben we een lactatiekundige in huis. Tessa is officeel IBCLC lactatiekundige, wat inhoudt dat je met al je borstvoedingsvragen bij Tessa terecht kan. Ook betekent dit dat de consulten vergoedt worden door je zorgverzekering, wanneer je hiervoor aanvullend verzekerd bent.

Baby's draaien zorgt voor minder keizersnedes

Het draaien van kinderen die tijdens de zwangerschap in stuitligging liggen, kunnen met behulp van een versie gedraaid worden. Onderzoekster Antje Beuckens heeft hier onderzoek naar gedaan, daaruit blijkt dat de helft van de kinderen zonder een keizersnede geboren worden. Zie hier het nieuwsbericht.